Valencians al món’ visita hui Suïssa, bressol del xocolate amb llet

511

Actualitat Diària

Dimecres és nit de viatjar amb À Punt. A les 22 hores, Valencians al món, produït per La Cometa TV i Estrela Audiovisual, ens descobreix els secrets de Suïssa.

El nostre reporter Enrique Tena visita un dels països més segurs del món per a conéixer els valencians residents alli.

Yaozi és una xica de Vila-real (Plana Baixa) que, tan bon punt va acabar els seus estudis a l’UJI, va emigrar a Austràlia per a perfeccionar l’anglés. Allí va trobar un suís de qui es va enamorar i ara viu als Alps. Amb ella esquiarem, provarem el vi calent i cuinarem una raclet.

També coneixerem Carol, sofisticada professional de València capital, que fa sis anys que viu al país helvètic.

Amb ella descobrirem què és el secret bancari, menjarem una fondue, experimentarem el significat de la paraula luxe i, fins i tot, comprarem un anell en una conegudíssima joieria de Ginebra.

Amb Sergi, obrer de la construcció d’Alzira (Ribera Alta), veurem com viu el seu dia a dia una família valenciana a Suïssa i degustarem un típic sopar a casa seua. També visitarem les espectaculars cascades del Rin, el salt d’aigua més important del centre d’Europa.

Rosita i José, de 80 i 82 anys respectivament, van emigrar a Suïssa fa ni més ni menys que 58 anys. Amb este entranyable matrimoni de Carcaixent (Ribera Alta) descobrirem com es viu el sentiment faller lluny de casa i ens emocionarem amb la seua història.

Per la seua banda, Lola, de Meliana (Horta Nord), es va traslladar a Suïssa fa nou anys a causa de la crisi. Amb ella visitarem un espectacular balneari i descobrirem com viu una família amb una xiqueta en una nova destinació.

Ricardo, cuiner de Mutxamel (Alacantí), es va mudar al país helvètic a la recerca d’una nova vida. Amb ell tastarem les exquisitats més exclusives dels mercats de Ginebra i coneixerem com viu un jove en un dels països més cars d’Europa.

Valencians al món s’ha adaptat als temps Covid-19, respectant les normes de cada país i reflectint com viuen els valencians en les diverses destinacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací