Intur Restauració renova i amplia les seves certificacions Km 0

518

Actualitat Diària

Intur Restauració Col·lectiva ha renovat per segon any consecutiu el certificat oficial “Quilòmetre 0” concedit per l’Institut de Certificació CERTEX, passant a formar part, a més, de la Xarxa Espanyola d’Alimentació Responsable.

Aquests segells tenen com a objectiu posar en valor el treball d’organitzacions com Intur, que aposten per una estratègia orientada a impulsar el consum local i de temporada al mateix temps que promouen la reducció de la petjada de carboni i la petjada hídrica, a través de canvis en els seus processos de producció.

A més, des de l’any passat, i com partners Signatory de Nacions unides, la certificació inclou també el reconeixement al compromís de Inturfood Restauració S.L. com a empresa auditada amb els criteris marcats pels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible, quant a la seguretat alimentària i la millora de la nutrició (objectiu número 2), la garantia d’una vida sana a través de l’alimentació (objectiu número 3), el foment de la producció i el consum responsables (objectiu número 12) i l’adopció de mesures per al canvi climàtic i els seus efectes (objectiu número 13).

D’aquesta manera, la companyia no sols acredita la seva aposta pel comerç local i els productes de qualitat, proximitat i temporada, sinó que, a més, posa en valor el treball que duu a terme amb la finalitat de reduir les emissions de CO₂ i els desaprofitaments d’elements no biodegradables. I és que el compromís Km 0 representa l’opció més sostenible i respectuosa amb l’entorn, ja que minimitza la distància entre el productor i el consumidor i, per consegüent, la quantitat de gasos d’efecte d’hivernacle emesos a l’atmosfera durant els desplaçaments.

Amb aquest distintiu, la companyia reafirma la seva contínua obstinació per continuar millorant els seus processos, orientant-se sempre cap a la potenciació d’una economia cada vegada més local i a la major utilització de productes de temporada. Un treball diari amb el qual Intur busca reforçar l’economia circular i la seva responsabilitat social, buscant, no sols potenciar els productes locals, sinó també millorar la qualitat dels seus menús diaris.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací