Una Fira Medieval arriba al Passeig Marítim de Xilxes

700

El mercat estarà fins al 16 d’agost i es podrà visitar des de les 18:00 fins a les 00:00

Actualitat Diària

Xilxes ha inaugurat la Fira Medieval en el Passeig Marítim, una mostra ambientada en aquesta època en la qual es poden trobar tota classe de productes artesans. La fira se celebra cada any, però aquesta és una edició especial marcada per la Covid-19.

L’equip de govern ha decidit seguir avant amb l’organització d’aquest mercat amb l’objectiu de fer costat al sector dels treballadors artesans i oferir a la ciutadania activitats culturals i d’oci dins de les possibilitats permeses per l’actual situació. L’alcalde de Xilxes, José Martínez, el regidor de Festes, José Manuel Navarro, així com diferents membres de l’equip de govern, han acudit a la inauguració d’aquesta mostra, que ha tingut lloc aquest dilluns a les 19 hores i que podrà visitar-se fins diumenge que ve entre les 18h i les 00h.

Enguany, la tradicional mostra té menor nombre de parades que en anys anteriors per a possibilitar el compliment de les mesures de seguretat respecte a la Covid-19. En concret, la fira compta amb 21 parades separades entre elles per més de 2 metres. A més, s’ha habilitat una entrada i una eixida, així com control d’aforament i disponibilitat de gel hidroalcohòlic en l’entrada i obligatorietat de l’ús de la mascareta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací