Un total de 145 pilots participen en el FIM CEV Repsol al Circuit Ricardo Tormo

566

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la segona carrera del FIM CEV Repsol. El certamen, que serveix com a plataforma de llançament d’una infinitat de pilots cap al Campionat del Món de Motociclisme, reunirà un total de 145 pilots a Cheste a porta tancada.

L’activitat a la pista va començar dijous amb dues jornades d’entrenaments lliures, dissabte se celebraran els entrenaments cronometrats i la primera carrera de la Cuna de Campeones i diumenge, des de les 11.00 hores i cada seixanta minuts, es farà el senyal d’eixida a una carrera fins que acabe l’activitat al voltant de les 16.30 hores.

Tant els pilots del Campionat del Món Júnior de Moto3, liderats per l’alacantí Daniel Holgado (Aspar Team), com els de la Hawkers European Talent Cup, amb el valencià Adrián Cruces (Cuna de Campeones), en el lloc més alt de la general, disputaran dues carreres diumenge.

Per la seua banda, els pilots de la categoria de Moto5 de la Cuna de Campeones correran en una cita dissabte i una altra diumenge, i els pilots de l’Europeu de Moto2, amb el murcià Fermín Aldeguer com a líder, celebraran una sola carrera.

En total seran 145 pilots els que participaran en les carreres del cap de setmana: 37 en el Mundial Júnior de Moto3, procedents de 13 països, i 31 més de l’Europeu de Moto2, amb 17 nacionalitats diferents. La categoria més nombrosa és la Hawkers European Talent Cup, amb 49 pilots de 16 nacionalitats, i finalment els 28 inscrits en aquesta cita de la Cuna de Campeones, amb pilots de 4 països.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací