CLAAS i Climate FieldView ofereixen gestió de dades per simplificar operacions agrícoles

455

Actualitat Diària

Climate FieldViewTM, l’eina digital de la divisió Crop Science de Bayer i CLAAS TELEMATICS poden ser ara connectats a través de CLAAS API (sigles en anglès d’interfície de programació d’aplicacions) per a fer possible un fàcil intercanvi de dades per a una documentació específica de la parcel·la i el terreny i un control de la taxa d’aplicació.

Disposar de dades fiables és essencial per a una agricultura de precisió. Les estratègies de plantació i de sembra depenen de la disponibilitat d’informació detallada sobre els rendiments dels anys anteriors i les diferències existents en els rendiments específics d’un terreny. Per a garantir que aquesta informació sigui subministrada sense interrupcions, i concorde al criteri de l’agricultor, la plataforma FieldView i el portal CLAAS TELEMATICS poden ser ara connectats a través de CLAAS API – oferint accés a noves opcions de dades i assegurant una transferència contínua d’informació i dades.

Visió de API en acció

L’opció d’afegir documentació automàtica en CLAAS TELEMATICS facilita la documentació explícita per a l’operari, específica per a la parcel·la i el terreny, fent possible obtenir una visió general completa de cada parcel·la treballada, valorant tots els paràmetres registrats.

I, addicionalment a les dades de la màquina i de consum, també es poden documentar, per exemple, les dades de rendiment i els mesuraments dels sensors NIR. Quan un operari connecta el seu compte CLAAS TELEMATICS al seu compte FieldView a través de CLAAS API, els valors documentats pel sistema TELEMATICS són recopilats i enviats com a propostes a la safata d’entrada de l’usuari.

Aquí, el client pot seleccionar els arxius que desitja sincronitzar amb el seu compte FieldView i el procés següent, per a la completa documentació del terreny en FieldView.
Amb aquesta connectivitat es poden utilitzar, per exemple, valors i mapes de rendiment d’una recol·lectora CLAAS en FieldView per a generar prescripcions específiques de sembra o mapes de fertilització per a la pròxima campanya – ajudant els agricultors a incrementar els seus beneficis, fer una gestió activa del risc i estalviar un temps valuós, recopilant dades i realitzant l’anàlisi en un mateix lloc.

Cada client individual connecta els seus dos comptes. Les informacions agrícoles són intercanviades exclusivament entre els comptes de clients FieldView i CLAAS TELEMATICS que decideixen fer ús de l’oferta. Agricultors o contractistes poden denegar independentment la connexió en qualsevol moment, en CLAAS TELEMATICS o el portal FieldView, impedint l’intercanvi de dades.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací