Últimes sessions de ‘Les Nocturnes d’estiu’ en el Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències

553

Actualitat Diària

Només queden quatre sessions per a gaudir del planetari en directe que aquest estiu es realitza en el Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i els Ciències: aquest dijous, 29 d’agost, a les 21 hores; el dissabte, 31 d’agost, a les 22 hores; el dijous 5, de setembre, a les 21 hores i el dissabte, 7 de setembre, a les 22 hores.

‘Les Nocturnes d’estiu’ permet al públic apuntar-se al cosmos de la mà d’un planetarista per a conèixer les constel·lacions més representatives d’aquesta època de l’any i identificar les estrelles més brillants

Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d’estrelles moribundes es revelen de forma espectacular gràcies al sistema de projecció del Hemisfèric. Tot això acompanyat per una banda sonora original composta per a aquestes sessions d’astronomia i narrat en directe per planetaristas que expliquen al públic com és el cel nocturn estival. El preu per sessió dijous i dissabte és de 8 euros per a persones adultes i 6,20 euros per a menors. Recomanada per a majors de 8 anys.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací