La Diputació de Castelló destina 11.000 euros a Cocemfe Maestrat per a la promoció de l’esport adaptat

692

Actualitat Diària

El mes vinent de setembre se signarà un conveni de col·laboració entre la Diputació Provincial i Cocemfe Maestrat per a la promoció de l’esport adaptat, dotat amb 4.000 euros. Ha sigut un dels assumptes abordats en la reunió que han mantingut en el Palau de les Aules la vicepresidenta, Patricia Puerta, i el president de Cocemfe Maestrat, Ramón Meseguer.  En 2019 l’ONG rebrà de la corporació provincial un total de 11.000 euros perquè també ha accedit a sengles subvencions de 3.500 euros per a un programa d’inserció laboral de persones amb discapacitat i per a una campanya de conscienciació i sensibilització sobre la discapacitat.

S’ha tractat d’una primera presa de contacte entre la responsable de Serveis Socials de la nova Diputació i el president de l’ONG, en la qual totes dues
parts han mostrat la seua disposició a mantindre i millorar la col·laboració existent.

En opinió de Patricia Puerta, “una bona relació entre les administracions i les entitats socials ajuda a treballar d’una forma molt més eficaç i a millorar els resultats”.

Durant la reunió, Meseguer ha explicat a la vicepresidenta els diferents programes i serveis que la seua organització desenvolupa en les seues tres seus de Peníscola, Benicarló i Vinaròs.

Per part seua, Puerta ha agraït “el gran treball que realitza Cocemfe Maestrat, perquè ajuda a millorar a qualitat de vida i l’ocupabilitat de les persones amb discapacitat de la comarca”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací