L’UJI instal·la nous i millors desfibril·ladors semiautomàtics per a millorar la cardioprotecció del campus

1221

Compten amb dispositiu de telefonada al 112, geolocalitzador i autorevisió connectat amb l’empresa encarregada del manteniment

Actualitat Diària

L’Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental, dins de les actuacions d’UJI-Hàbitat Saludable, amb el propòsit de millorar la cardioprotecció del campus, ha renovat els desfibril·ladors que ja tenia instal·lats en el Centre Sanitari ubicat en l’ESTCE, pavelló poliesportiu, zona de raquetes i piscina, i s’ha dotat d’uns nous desfibril·ladors semiautomàtics (DESA) tecnològicament més avançats que els que estaven instal·lats. Aquests compten amb dispositiu de telefonada al 112, geolocalitzador i autorevisió connectat amb l’empresa encarregada del manteniment.

Desfibriladores_19DLL08Així mateix, s’ha dotat d’un DESA al Centre de Documentació/Biblioteca amb la qual cosa s’ha millorat el nombre d’espais cardioprotegits. Igualment, està previst instal·lar aquests dispositius en els pròxims mesos en la FCHS, la FCS, la FCJE, l’Escola de Doctorat, el Rectorat i el Paranimf.

Aquest tipus d’aparells, d’ací el seu nom, poden ser utilitzats davant d’una situació d’emergència per qualsevol persona, fins i tot sense formació prèvia, ja que guien la persona usuària en tots els passos que s’han de seguir. Encara així, s’ha realitzat un curs de formació per al personal.

El Vicerectorat de Campus i Vida Saludable de la universitat pública de Castelló advoca per un estil de vida saludable i anima totes les persones a portar una alimentació adequada i a realitzar exercici físic adaptat a les seues capacitats de forma regular, que redunde en una millor salut cardiovascular.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací