Turisme promociona l’Aeroport de Castelló a l’embaixada espanyola en Budapest

851

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana i la societat pública Aerocas, amb el suport del sector empresarial de Castelló, desenvolupen sengles accions promocionals a Budapest (Hongria) i Katowice (Polònia) amb l’objectiu de presentar davant professionals de l’àmbit turístic les possibilitats vinculades a les dues noves connexions que activarà l’aeroport.

La primera d’aquestes presentacions ha tingut lloc en l’Ambaixada d’Espanya a Budapest i ha comptat amb la col·laboració de la pròpia Ambaixada i de Turespaña. L’acte ha consistit en una exposició de la destinació turística i de l’aeroport davant representants dels principals turoperadores hongaresos que treballen a Espanya, a més de responsables de la aeorolínea Wizz Air, operadora de les rutes, i de l’aeroport de Budapest.

La següent acció, en la qual també col·labora Turespaña, té lloc en Katowice i va dirigida a turoperadores i agències de viatges, a més de comptar amb representants de l’aeroport de Katowice i de la Cambra de Turisme de la regió d’Alta Silèsia.

El director general de Turisme, Josep Gisbert, ha destacat que aquestes presentacions “tenen un marcat caràcter professional, ja que posen el focus en aquells agents amb capacitat per a canalitzar turistes cap a la Comunitat Valenciana”.

Gisbert ha manifestat que les noves rutes que ofereix l’aeroport de Castelló “suposen una oportunitat per a avançar en el posicionament de la Comunitat en dos mercats amb potencial com són l’hongarès i el polonès”.

Per part seva, el conseller de Aerocas responsable d’Estratègia, Javier Gallego, ha subratllat que la posada en marxa de les dues rutes “obre una nova etapa en l’aeroport i suposa recollir el fruit dels esforços realitzats”.

La ruta a Budapest arrenca el 16 de juny, té dues freqüències setmanals (en dimecres i diumenge) i estarà vigent fins al 15 de setembre. La de Katowice comença el dia 17, ofereix vols dos dies a la setmana (dilluns i divendres) i estarà operativa fins al 13 de setembre.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací