IPROMA celebra el Dia del Medi Ambient amb un Concurs de Dibuix

686

Actualitat Diària

IPROMA ha celebrat aquest any el Dia Mundial del Medi Ambient amb una proposta molt especial. L’empresa va organitzar un concurs de dibuix dirigit als fills i i filles dels seus empleats, d’edats compreses entre 3 i 12 anys, que va permetre als participants expressar de manera artística i creativa el seu punt de vista sobre qüestions com el canvi climàtic, la cura del medi ambient o la protecció dels animals en perill d’extinció.

En total al certamen es van presentar més de 60 obres, que es van exposar per a l’ocasió en les instal·lacions de IPROMA. Un jurat extern es va encarregar de triar els millors dibuixos de cada categoria, que van obtenir com a premi xecs regalo valorats en 30 euros.
Al seu torn, durant la jornada, els més petits van poder visitar la seu de l’empresa per a conèixer on treballen els seus pares i mares, a més de participar en diferents tallers i activitats relacionades amb el medi ambient.

Amb aquesta activitat, a més de fomentar entre els més petits la conscienciació sobre la cura del medi ambient i la protecció de la biodiversitat, IPROMA col·labora amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, impulsats per Nacions Unides.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací