El grup AHI+ llança la seva televisió i posa en marxa un servei de telemedicina a través d’una app

831

Actualitat Diària

El grup de telecomunicacions Ahimas ha llançat “Aquí+ Salut, el teu metge a casa”, un servei de consultes mèdiques a través del telèfon sense cost per als seus clients de línies mòbils amb veu i dades. “Acostar gratuïtament un assessorament mèdic les 24 hores del dia als nostres clients, allí on estiguin, en el camp, a la muntanya… està alineat amb el nostre desig de trencar barreres en les zones rurals”, ha assenyalat José Carlos Oya, president de Ahimas, grup que engloba a companyies locals de telecomunicacions com la castellonenca Aquí+ Econectia.

Gràcies a Aquí+ Salut, el teu metge a casa els clients d’Aquí+ podran rebre orientació mèdica a través d’una videollamada, de forma fàcil i còmoda, i sense haver de desplaçar-se fins a un centre de salut. D’aquesta forma, en qualsevol part del món on hi hagi connexió d’Internet els usuaris poden contactar amb un metge les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Les consultes són ateses per professionals mèdics de diferents especialitats i és un servei gratuït per a tots els clients d’Aquí+ Econectia amb línies mòbils amb veu i dades.

Podran realitzar consultes de medicina general, digestiu, dietètica i nutrició, salut preventiva, línia infantil, ajuda a adolescents i per a deixar de fumar, suport psicològic, salut de la dona, salut esportiva, salut laboral… Aquí+ Salut proporciona d’aquesta forma una valuosa ajuda a les persones que viuen en nuclis rurals o que, per exemple, es troben fora d’Espanya per viatges o vacances.

Per a gaudir d’aquest servei només cal descarregar-se l’aplicació (APP) mòbil Aquí+ Salut, disponible en Google Play (i en breu en Apple Store), i registrar-se introduint un número de telèfon Aquí+. Després d’aquest pas rebran un SMS de benvinguda i un codi amb el qual podran accedir a l’APP i començar a gaudir dels avantatges d’Aquí+ Salut, el teu metge a casa.

L’objectiu de trencar la bretxa existent a l’Espanya de dues velocitats forma part de l’ADN del Grup AHIMAS, un operador d’operadors locals de telecomunicacions. “Oferir Aquí+ Salut, el teu metge a casa és per a nosaltres un motiu d’orgull perquè simbolitza la proximitat que sempre marca les nostres actuacions amb els nostres clients”, ha apuntat Enric Martí, director d’Aquí+ Econectia.

Aquí+ Econectia comença a emetre per Televisió

Aquest llançament coincideix amb la presentació d’un nou servei de l’operadora: Aquí+ TV. La solució televisiva que ofereix Aquí+ Econectia s’ha creat pensant en la flexibilitat i en la personalització, ja que permet combinar diferents paquets perquè cada client pugui crear la graella televisiva que més s’adapti als seus gustos a preus molt competitius.

El paquet basi costa només 3 euros al mes i inclou canals autonòmics, locals, TDT i el Betis TV. A partir d’aquí cada client pot ampliar la seva programació triant qualsevol dels altres set paquets temàtics existents, que es poden contractar de manera independent. “A l’hora de dissenyar la nostra plataforma de Televisió hem tingut molt en compte les necessitats reals que existeixen en el nostre segment objectiu, l’entorn rural espanyol”, ha explicat José Carlos Oya. “Oferim un paquet basi que, al preu de tot just un refresc, permet veure amb totes les garanties els canals de la TDT i les principals autonòmiques i locals… ja que la imatge s’adapta a l’amplada de banda existent a cada moment. Incorporem també la tecnologia catch-up per a visionar la programació dels últims 5 dies”.

Usar la TV d’Aquí+ és molt fàcil. Pot veure’s en telèfons intel·ligents i tablets a través de la seva APP (per a Android i per a iOS), en ordinadors des d’https://ahimastv.es i també en televisors, amb un descodificador.

Configuració de la graella televisiva

Els clients d’Aquí+ TV poden accedir a més de 75 canals distribuïts en vuit paquets. El Paquet Base inclou canals locals, autonòmics, TDT i l’esportiu Betis TV, i té un cost de 3 euros mensuals (IVA inclòs). Sobre aquest paquet, els clients poden afegir altres continguts:

Paquet Turisme, Oci i Cuina: 3 euros al mes.
Paquet Esport: 3 euros mensuals
Paquet de Caça i Pesca: 6 euros mensuals.
Paquet Cultura: 1,50 euros al mes
Africans (canals d’emissores del Marroc, Algèria, Mali i el Senegal): 3 euros al mes.
El pack d’Adults, amb codi d’accés per a control parental, que costa 3 euros.
El paquet Cinema i Sèries: 3 euros mensuals.
Existeix també un Paquet Total, que costa 14,50 euros al mes i inclou els paquets Base, Cinema i Sèries, Cultura, Caça i Pesca, Esport i el de Turisme, Oci i Cuina. Amb motiu del llançament d’Aquí+ TV, tots els clients de l’operadora i també els nous que es donin d’alta en el paquet total (Base, Cinema i Sèries, Cultura, Caça i Pesca, Esport i el de Turisme, Oci i Cuina), tindran el primer mes gratis.

La TV Aquí+ permet veure la programació dels últims cinc dies i pot visualitzar-se en fins a 4 dispositius diferents de forma simultània.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací