Turisme participa en la primera fira virtual de turisme nacional per a presentar la destinació a 1.300 agències de viatge

525

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana participa en el certamen virtual que Viatges El Corte Inglés organitza per a les més de 1.300 agències de viatge amb les quals compte en tota Espanya, la I Fira Virtual de Turisme Nacional VECISA 2020 5D.

El certamen, totalment virtual, tindrà lloc entre el 7 i el 10 de juliol i els dos primers dies estan destinats, exclusivament, als agents de Viatges El Corte Inglés i els dos restants estaran oberts també a públic.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que “donada l’entitat de l’operador que l’organitza El Corte Inglés, de què es tracta del mercat nacional, el primer mercat que s’està reactivant, i amb la previsió que en un futur imminent avancem cap a un sistema mixt de promoció amb actuacions presencials i virtuals, des de Turisme s’ha considerat interessant poder participar en la primera edició d’un certamen d’aquestes característiques”.

Colomer, ha recordat que “des de Turisme hem impulsat en les últimes setmanes diverses accions promocionals via telemàtica per a agents turístics de països com Bèlgica, Holanda o Regne Unit i ara ens iniciem en la promoció en aquesta experiència pionera d’una fira de negocis virtual”.

En aquesta fira virtual, Turisme Comunitat Valenciana comptarà amb un pavelló amb 17 estands. Així, hi haurà un de la pròpia Comunitat en el qual seran presents diferents associacions i entitats sectorials i altres 16 que comptaran amb la presència de les sis marques turístiques de la Comunitat. A més dels productes de Creaturisme: Mediterrani Natural i Rural, Mediterraneo Actiu i Esportiu, Cultural i la marca de promoció gastroenológica l’Exquisit, a més dels diferents conventions bureaux de la Comunitat per a atendre els 500 agents de MICE que es preveu participin en l’esdeveniment.

Està previst que la fira funcioni amb activitats en directe de 10 a 15 hores durant els 4 dies i, la resta del temps, fins a les 24 hores, amb les retransmissions d’aquests continguts gravats a més de tots els vídeos i material promocionals. La fira inclou presentacions, taules rodones i promocions de producte entre altres activitats.

Viatges El Tall Engonals és un dels principals operadors turístics dins del mercat espanyol, amb més de 1.300 agències i una plantilla de més de 3.000 professionals presents per tota Espanya. A més, El Corte Inglés és també especialment actiu en l’àmbit del turisme d’incentius congressos i esdeveniments, per al que compta amb més de 500 professionals especialitzats

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací