El taller de ball llatí i caribeny donarà inici aquesta vesprada en la plaça del Llaurador a l’agenda cultural de Vila-real

542

Actualitat Diària

El taller de ball llatí i caribeny donarà inici aquesta vesprada en la plaça del Llaurador a la programació que la Regidoria de Cultura ha preparat per als mesos de juliol i agost a la ciutat. Diferents escenaris a l’aire lliure de la ciutat acolliran espectacles pensats per a tots els públics amb la intenció d’ajudar a les companyies artístiques locals i alhora dinamitzar l’economia de la ciutat. Una programació d’activitats d’estiu que ha sigut adaptada a la nova normalitat.

La plaça Major, la plaça Colom, la del Llaurador, l’avinguda de la Murà i l’entorn del Centre d’Educació Ambiental del Termet acolliran diferents espectacles programats per a les vesprades-nits d’estiu, a l’aire lliure i pensats tant per a un públic adult com familiar. En la programació seran presents disciplines artístiques com la música, el teatre, la dansa, el cinema i els contacontes i marionetes per als més xicotets.

Aquest dijous dia 9 de juliol, en un dels espais més emblemàtics de la ciutat com és el paratge natural del Termet i amb la projecció del documental ‘Visitants Rewinds’, basat en una de les companyies referents de la ciutat com és Visitants, s’iniciaran les nits de cine d’estiu a la ciutat.

La programació ha estat posada en marxa sobre la base del Pla de desescalada de Cultura complint amb mesures de prevenció sanitàries.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací