Turisme manté una vintena de reunions per a analitzar la tendència dels mercats exteriors

454

Actualitat Diària

Turisme Comunitat Valenciana inicia aquest dijous una ronda de reunions amb responsables de prop de vint Oficines Espanyoles de Turisme en l’exterior (OET), que es prolongaran fins al pròxim 4 de febrer, en el marc de les Jornades Professionals 2021 que Turespaña ha programat per a analitzar la situació i tendències de la demanda en els principals mercats internacionals.

En aquestes jornades participa la Comunitat Valenciana juntament amb altres comunitats autònomes espanyoles.

En concret, les reunions que mantindrà Turisme se centraran en la pràctica totalitat de mercats europeus, a més de Rússia, els EUA i la Xina,, i especialment amb els mercats tradicionalment més importants per a la Comunitat Valenciana, com el Regne Unit, França, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica i els països escandinaus.

Per al secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, “l’objectiu d’aquestes trobades virtuals és conèixer de primera mà la situació i perspectives de cadascun d’aquests mercats per a enguany que ara comença”.

A més, ha assenyalat que “ens permetran, en funció de l’evolució de la situació i normativa sanitària, analitzar la possibilitat de realitzar actuacions promocionals ‘en línia’ i presencials, quan la situació i la normativa ho permeti”, ha conclòs.

Programa Operatiu Promocial

Cal recordar que Turisme Comunitat Valenciana i Turespaña, juntament amb la resta de marques turístiques de la Comunitat, han acordat el Programa Operatiu Anual de Promoció en Mercats Internacionals per a 2021, que inclou unes 230 actuacions promocionals en més de 20 mercats, especialment en els mercats europeus, en previsió d’una possible obertura més primerenca d’aquests.

Aquest pla inclou nombroses actuacions ‘en línia’, que es basen en l’anomenat ‘màrqueting de record’, que recorda a potencials turistes les possibilitats del destí i experiències passades en aquest, i actuacions presencials, que podran desenvolupar-se en funció de l’evolució del que permeti la situació sanitària de cada mercat.

Amb aquest pla i altres actuacions de reforç en els principals mercats turístics emissors, Turisme vol estar preparada perquè l’oferta turística de la Comunitat sigui present en aquests mercats davant la seva eventual obertura al llarg d’enguany.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací