Turisme llança un nou catàleg amb 165 experiències turístiques del Bo Viatge

491

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha anunciat un nou catàleg de comercialització, específic per a agències de viatge de la Comunitat Valenciana participants en el programa Viatgem CV que distribueix el Bo Viatge, que contempla 165 experiències turístiques de més de 70 empreses per a gaudir en 55 municipis de les tres províncies.

Turisme Comunitat Valenciana promou així, a través del Servei de Producte i Territori, la creació d’experiències turístiques atractives per a clientela del programa Bono Viaje 2021.

Segons el secretari autonòmic, “es tracta d’una nova eina que posem a la disposició dels agents turístics amb la finalitat que les integrin en els seus paquets de viatge i es beneficiïn del Bo Viatge, que promou el consum turístic gràcies a la bonificació del 70% del cost del viatge”.

“La finalitat és crear paquets turístics que compleixin totes les expectatives dels clients beneficiaris del Bo Viatge que desitgin tenir una experiència completa del destí que visitin”, ha afegit Colomer.

Així mateix, ha apuntat que “amb aquest catàleg que ja hem començat a distribuir a les més de 550 agències de viatge adherides al programa Viatgem Comunitat Valenciana, pretenem facilitar i impulsar la comercialització de paquets turístics al llarg dels dos períodes vigents del programa, en concret, per al primer i últim trimestre de 2021”.

En aquest any es repartiran 12 milions d’euros en bons amb la finalitat d’intentar pal·liar l’impacte negatiu de la COVID-19 en el turisme de la Comunitat Valenciana. “El nostre objectiu és distribuir la inversió de la Generalitat a un major número i tipus d’empreses turístiques”, ha apuntat Colomer.

165 experiències de més de 70 empreses

Aquest nou catàleg contempla 165 propostes, presentades en un doble índex per a facilitar el seu ús, de més de 70 empreses adherides al programa CreaTurisme. D’una banda, un primer índex ordenat per municipi i província, mentre que en un segon índex s’organitzen segmentades per producte (cicloturisme, enoturismo, cultural, activitats nàutiques, etc).

Així mateix, cadascuna de les experiències turístiques es presenta en una fitxa en la qual els agents trobaran la descripció d’aquesta, així com altres característiques del seu interès, com a preu, nombre de participants, període en el qual es realitza, condicions de contractació i dades de contacte del proveïdor.

Les propostes van des de visites guiades, senderisme, ‘segway tours’, excursions en ‘quad’ o ‘buggy’, ‘paddle surf’, ‘tub respirador’, busseig, escalada, descens de barrancs, fuita ‘room’ exterior, fins a plans basats en oleoturismo, enoturismo, agroturisme, espeleologia, observació d’ocells, entre altres.

Jornades formatives per a elaborar el catàleg

Per a la creació d’aquest dossier d’experiències, el mes de desembre passat Turisme Comunitat Valenciana va organitzar dues jornades formatives sota el títol ‘Claus per a estructurar experiències turístiques: Bono Viatgem CV’ que, juntament amb la posterior mentorización personalitzada a les empreses, han facilitat el desenvolupament d’experiències adaptades a les condicions del programa.

En aquesta línia, Turisme treballa també en la pròxima creació de trobades entre agències de viatge de la Comunitat Valenciana i empreses adherides al programa d’impuls turístic per a afavorir la cooperació entre les mateixes i permetre la creació de nous paquets turístics que compleixin les expectatives de clients beneficiaris del Bo Viatge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací