El proveïdor de café de Mercadona trasllada del Japó a Logronyo la seua producció

668

Actualitat Diària

UCC Coffee Spain, Proveïdor Totaler de Mercadona especialitzat en cafè mòlt i cafè en gra, trasllada la línia de producció del Cafè Americà de la marca Hacena¡dado del Japó a Logronyo (La Rioja). El fabricant inverteix més de 250.000€ amb aquest canvi, amb el doble objectiu de minimitzar l’impacte mediambiental i millorar el servei a “El Cap” (client), en guanyar en proximitat i proximitat logística.

El producte, disponible en totes les botigues de la companyia (excepte Canàries per no haver-hi hàbit de consum), és una forma senzilla i pràctica de prendre’s un cafè de filtre tipus americà sense la necessitat de cap cafetera.

Roberto Vilanova, especialista en cafè de gra i cafè mòlt de Mercadona, destaca que “des de la implantació d’aquest peculiar cafè, la companyia ha mantingut sessions de coinnovación amb els clients aficionats a aquesta beguda, els qui gaudeixen descobrint el seu sabor i el seu ritual de preparació, ja que en només tres minuts tenen llest un exquisit cafè americà. Està pensat per a gaudir en el moment”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací