Trobat el cos sense vida de l’home desaparegut en Vistabella

1509

Es trobava en una zona embarrancada de difícil accés, i ha sigut rescatat per un helicòpter

Actualitat Diària 
Trobat el cos sense vida de l’home de 73 anys desaparegut en Vistabella(Castelló). La víctima ha sigut localitzada poc després de les tres de la vesprada del dimarts per una dotació de Bombers del Consorci Provincial, que formava part del dispositiu de cerca coordinat pel Consorci. Pel que sembla, l’home es trobava en una senda d’una zona embarrancada.
El cos de la víctima acaba de ser rescatat per via aèria en helicòpter, en una operació conjunta entre la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci i el Greim de la Guàrdia Civil.
L’avís de la seua desaparició es va rebre a les 19.30 hores de la vesprada del dilluns, després que els familiars constataren que no sabien gens d’ell des de feia uns dies. El dispositiu activat ha estat treballant durant tota la nit i s’ha reforçat a l’alba. Durant tot la jornada del dimarts, el dispositiu de cerca coordinat pel Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha estat format per 60 efectius, 25 vehicles i tres helicòpters, entre mitjans propis del Consorci, mitjans de la Generalitat Valenciana i de la Guàrdia Civil.
Concretament, el dispositiu coordinat pel Consorci ha inclòs dues dotacions de Bombers, dues unitats de Bombers Forestals, dos equips de la Unitat de Rescat de Muntanya del Consorci (URM del Consorci Provincial), dues unitats de Protecció Civil de Diputació, dos binomis de la Unitat Canina de Protecció Civil de Diputació, dues unitats de Comandament i Coordinació, dos helicòpters de rescat de la Generalitat, viatjant en un d’ells una de les Unitats de Rescat de Muntanya del Consorci. Així mateix, per part de la Guàrdia Civil s’han
integrat en el dispositiu diverses patrulles, un equip del Greim, una patrulla amb moto de muntanya, un binomi de la Unitat Canina, i un helicòpter. També formen part del dispositiu dues unitats de Prevenció d’Incendis, una d’elles motoritzada, un agent mediambiental, així com personal de l’Ajuntament de Vistabella i alguns voluntaris.
El dispositiu de cerca coordinat pel Consorci ha estat rastrejant en totes les zones pròximes al punt en el qual va ser localitzat el vehicle. Ha sigut una cerca complicada en ser una àmplia zona forestal, plagada de barrancs i punts de difícil accés. Desgraciadament, ha sigut finalment en una d’aquestes sendes de zona de barrancs on ha sigut localitzat el cos sense vida del de l’home desaparegut.
L’Ajuntament de la localitat ha mostrat el seu agraïment a tot l’operatiu que s’ha mobilitzat per a cercar al veí desgraciadament trobat mort. Així mateix des del consistori s’ha traslladat el condol als seus familiars en nom de tot el poble.

L’Ajuntament agraeix la labor de tot el personal del Consorci Provincial de Bombers, Protecció Civil, Guàrdia Civil, Generalitat Valenciana, agents mediambientals, unitats de prevenció d’incendis, tots els treballadors municipals i veïns voluntaris que s’han mobilitzat en l’operatiu de cerca.

A més de destacar el seu valor i professionalitat ja que la cerca s’ha dut a terme en una zona forestal, amb barrancs i de difícil accés.

Des de l’Ajuntament s’han disposat tots els mitjans al seu abast per a col·laborar en l’operatiu de rescat fins que finalment i lamentablement s’ha trobat el cos sense vida del veí que ha sigut identificat per personal municipal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací