El BOE publica l’ordre que fa obligatori l’ús de la màscara per a majors de 6 anys a partir d’aquest dijous

755

L’Ordre assenyala que és també recomanable per als xiquets d’entre 3 i 5 anys i que preferentment hauran d’usar-se les màscares higièniques i quirúrgiques

Actualitat Diària

El Boletín Oficial del Estado (BOE) publica l’Ordre que regula l’ús obligatori de màscara quan no siga possible mantindre la distància interpersonal de dos metres. Així, s’estableix que les persones de sis anys d’ara en avant hauran de portar-la quan es done aqueixa circumstància en la via pública, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert al públic.

L’Ordre assenyala que és també recomanable per als xiquets d’entre 3 i 5 anys i que preferentment hauran d’usar-se les màscares higièniques i quirúrgiques, que cobrisquen nas i boca.

No serà exigible el seu ús en les persones que presenten algun tipus de dificultat respiratòria que puga veure’s agreujada pel seu ús, les que tinguen motius de salut degudament justificats o aquelles que per la seua situació de discapacitat o dependència presenten alteracions de conducta que ho facen inviable.

A més, el text indica que no serà exigible tampoc en el desenvolupament d’activitats en les quals, per la pròpia naturalesa d’aquestes, resulte incompatible el seu ús o si existeix una causa de força major o situació de necessitat.

Tampoc serà obligatori en el desenvolupament d’activitats que resulten incompatibles, com ara la ingesta d’aliments i begudes

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací