Trobadorets omplirà de música per a tota la família quatre províncies diferents en el mes d’agost

797

Actualitat Diària

Aquest mes d’agost Trobadorets, com ells diuen, ens faran xalar la gana. Tenen vuit concerts que els portaran per terres valencianes i catalanes. Ludiente, Castelló de Rugat, Atzeneta del Maestrat, Fuenterrobles, Vistabella del Maestrat, Tortosa, Castelldefels i Vilafranca són els pobles que visitaran aquest mes.

El primer concert serà el dimecres 7 d’agost, a les 20 hores, a la Muestra de Arte de Ludiente, MAL, a Ludiente (Alt Millars, Castelló) Cartell concerts agost 19

El divendres 16 estaran a Castelló de Rugat (la Vall d’Albaida, València), a les 19 hores dins de la programació de festes.

De festa en festa i de poble en poble. El dilluns 19, a les 18’30, tocaran en Atzeneta del Maestrat (Alt Maestrat, Castelló) per xalar de les seues festes.

Però Trobadorets també fan teatre. El dimecres 21 actuaran en l’obra teatral Formigues a Fuenterrobles (Utiel-Requena, València). Serà a les 18’30 hores.

De tornada per terres de l’Alt Maestrat, el dimarts 27 a les 6 de la vesprada, estaran a Vistabella, que són festes i també tenen ganes de xalar.

El divendres 30 el passaran per terres catalanes. Al matí participaran en la  XXV Festa dels Xiquets de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (Baix Ebre, Tarragona). Serà a les 12 hores. A la vesprada, a les 19 hores, participaran en la Festa de Comiat de la Biblioplatja Carme Romaní de Castelldefels (Baix Llobregat, Barcelona).

Trobadorets acabarà l’estiu en una festa ben grossa. Serà el dissabte 31, a les 18’30 hores, al Caburei Càmping El Llosar de Vilafranca (Els Ports, Castelló), en un concert que ja comença a ser un clàssic de l’estiu.

Molts concerts que, com sempre, ens faran xalar a tota la família.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací