L’Alcora licita el projecte de modernització i millora del polígon industrial Foyes Ferraes per 430.000 euros

878

Està previst que les actuacions comencen al setembre i es millorarà el sanejament d’aigües residuals i també l’enllumenat

Actualitat Diària

L’Ajuntament de l’Alcora ha licitat les obres de millora del polígon industrial Foyes Ferraes. Un projecte que ascendeix al voltant 430.000 euros i que compta amb una subvenció de 247.500 euros de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Tal com ha avançat l’alcalde, Samuel Falomir, està previst que els treballs comencen el pròxim mes de setembre.

D’una banda, es millorarà el sanejament d’aigües residuals, mitjançant la instal·lació d’una xarxa de pluvials formada per canonades de formigó armat.

A més, es duran a terme actuacions, com és la instal·lació d’una canalització d’uns 280 metres de longitud, que permetran la implantació de fibra òptica i altres serveis.

També es millorarà l’enllumenat públic, s’instal·laran serveis per a millorar la vigilància i els mecanismes contra incendis, es millorarà la senyalització i la imatge del polígon, etc.

“La indústria és el motor de la nostra economia i el principal generador d’ocupació”, per la qual cosa “som conscients de la importància de millorar i dotar dels serveis i infraestructures adequades als polígons ”, ha manifestat Falomir.

A més d’aquest projecte, l’Ajuntament té previst executar enguany altres dos projectes de millora a la zona industrial, un al polígon de Santa i un altre al de Torreta, amb una inversió total de 400.000. Per a aquests projectes, el consistori ha aconseguit una subvenció de 240.000 (120.000 € per a cadascun) de l’IVACE.

D’aquesta manera, l’Alcora destinarà en 2019 al voltant 830.000 € -el 60% subvencionat- en la millora dels seus polígons, la qual cosa “a més de resoldre deficiència i problemes històrics que arrosseguen aquestes àrees, repercutirà en la generació d’ocupació en la nostra localitat”, ha destacat Falomir.

Projectes en Santa i Torreta

Pel que respecta al polígon industrial Santa, que compta amb una superfície de 748.647 m², l’actuació es durà a terme, principalment, al vial de comunicació principal que vertebra l’accés a les diferents indústries i que comunica amb el camí Assagador Torreta del polígon laTorreta, el qual connecta directament el trànsit pesat amb la CV-16.

I quant al polígon industrial Torreta, que posseeix una superfície de 868.614 m², el projecte es realitzarà al camí Assagador Torreta, vial de comunicació principal entre la CV-160 i a CV-190, i punt d’accés i eixida al polígon. Concretament, s’actuarà en una superfície aproximada de 4.200 m² confrontant amb la CV-16.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací