Trenta-dos efectius de la UME han començat a realitzar labors de neteja i desinfecció a Castelló

812

Arriben a la capital de la Plana per a desinfectar els espais susceptibles d’haver rebut aglomeració de persones

Actualitat Diària

Trenta-dos efectius del tercer batalló de la Unitat Militar d’Emergència (UME) de Bétera, han arribat a les 10.00 hores a Castelló en nou vehicles militars especialitzats amb autobombonas per a procedir a labors de neteja i de desinfecció. L’objectiu no és un altre que frenar la propagació del coronavirus i dins dels esforços del Ministeri de Defensa.

A primera hora del matí s’han traslladat fins al Port de la ciutat per a desinfectar la zona de més transite d’aquesta zona portuària. Estan treballant en patrulles de quatre efectius.

La principal missió dels efectius desplaçats a la capital de la Pana és la de desinfectar els espais susceptibles d’haver rebut aglomeració de persones. Treballaran en les estacions del Renfe i de l’autobús, la Subdelegació de Govern així com en les oficines de Correu i diferents centres de la capital.

Actuaran en les àrees per a deixar-les completament desinfectades. Al principi treballaran durant tot el dia de hui, però no es descarta allargar-lo i també actuar durant la jornada del dimecres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací