Les Alqueries posa en marxa un servei d’ajuda a persones majors durant la crisi del Covid19

638

El Consistori ja ha activat un protocol per dur aliments i medicaments a les cases que es determinen amb més necessitats

Actualitat Diària

Alfred Remolar, alcalde de Betxí, ha fet públic un missatge dirigint-se a tots els veïns i veïnes de la localitat per exhortar-los que seguisquen els procediments indicats des de sanitat. A través d’un vídeo llançat per les xarxes socials i el wathsapp municipal, el primer edil ha emplaçat la gent a mantindre la calma i fer que tot funcione amb la màxima normalitat possible. “Vull incitar-vos a què extremem les mesures de seguretat, especialment en aquells comerços de distribució d’aliments, farmàcies i ambulatori”.

En el parlament, Remolar també ha recordat que des de serveis socials i policia local s’atenen les necessitats de la gent durant les 24 hores del dia i ha recordat que els telèfons d’emergència que hi ha disponibles al consistori. “A Betxí no hi ha cap cas de coronavirus i per això hem d’intentar entre totes i tots que esta situació es mantinga el màxim de temps possible. Sempre hem sigut un poble solidari i ara hem demostrar-ho més que mai” ha conclòs.

En este context, cal apuntar entre les mesures que l’Ajuntament de Betxí ja ha activat un protocol per dur aliments i medicaments a les cases que es determinen amb més necessitats i a les persones més vulnerables.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací