Finalitzen els treballs de neteja del barranc de Fàtima i Corell a Almassora

542

Cal destacar la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers de Castelló amb la presència d’una màquina especialitzada

Actualitat Diària

La Regidoria de Serveis Públics culminarà entre hui i demà els treballs de neteja del barranc de Fàtima i Corell. L’empresa Fomento de Construcciones i Contratas (FCC) finalitzarà les labors de neteja que ascendeixen a un total de 4.500 euros. A més, cal destacar la col·laboració del Consorci Provincial de Bombers de Castelló amb la presència d’una màquina especialitzada en la neteja d’aquestes zones amb la finalitat de complementar els treballs manuals de desbrossament dels empleats d’FCC.

Fa un mes van començar les primeres actuacions en el barranc que envolta els barris de Fàtima i Corell. En un primer lloc, els treballadors d’FCC van fer labors manuals de desbrossament i amb maquinària lleugera amb la finalitat de retirar la mala herba del llit del barranc i les deixalles de la zona. Pocs dies després, el Consorci de Bombers van buidar tots els limítrofs del barranc que delimita els termes municipals d’Almassora i Castelló. A més, empleats del Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) també van col·laborar en les tasques de neteja.

L’objectiu de la Regidoria de Serveis Públics és deixar l’espai el més net possible per a evitar que la zona siga un focus de contagi, d’incendis i de proliferació de mosquits amb l’arribada de la calor. D’altra banda, les labors també s’han centrat en l’adequació del barranc per a evitar inundacions en èpoques de pluja. Finalment, els operaris també han atés peticions concretes dels veïns de la zona.

Cal recordar que llançar desaprofitaments en zones públiques implica sancions administratives. A més, el consistori compta amb el servei de recollida d’estris a domicili que funciona amb cita prèvia trucant al telèfon 964216134. D’altra banda, l’ecoparc municipal continua obert per al trasllat de deixalles, electrodomèstics, fustes, metalls i la resta de residus. La planta està oberta de 9.30 a 14 i de 16 a 19 hores de dilluns a dissabte i els diumenges opera de 9 a 14 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací