Dues estudiants de l’UJI participen en un projecte cultural en línia de la Southern Connecticut State University

723

La iniciativa, en la que representen a Espanya tres alumnes, consisteix en debatre sobre la pandèmia

Actualitat Diària

Les estudiants del Grau en Traducció i Interpretació de la Universitat Jaume I Eva Andreu Muñoz i Neus Castellet Roig participen en el projecte ‘Owls in (Virtual) Flight: Cultural Connections in a Pandemic’, una iniciativa d’intercanvi cultural de la Southern Connecticut State University (SCSU) perquè l’alumnat pose en comú les seues experiències durant la pandèmia de la Covid-19.

El projecte consisteix en una sèrie d’episodis que es poden seguir en YouTube i les xarxes socials Instagram i Facebook en els quals estudiantat de la SCSU connecta amb alumnat d’altres universitats del món (Europa, Àsia, Llatinoamèrica i Àfrica) per a debatre sobre la vida en les seues universitats durant la pandèmia i compartir les seues experiències en els seus respectius països.

En total hi participen un total de 33 estudiants d’11 universitats de diferents països, dels quals Espanya està representada per tres estudiants, dos de la Universitat Jaume I i un de la Universitat de Salamanca. Fins ara s’han emés els dos capítols: ‘Owls in Flight: Meet Your International Flight Team, ep. 1’ i ‘Owls in Flight: Life Abroad in Lockdown, ep. 2’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací