Colomer: “Les Tourist Info son fonamentals per a la interpretació del relat turístic”

1244

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que les oficines Tourist Info”són fonamentals per a la interpretació del relat turístic de les destinacions”.

Així ho ha assegurat Francesc Colomer durant la visita que ha realitzat a la Tourist Info Calpe Penyal per a comprovar les inversions realitzades en 2018 amb la línia d’ajudes de Turisme.

A través de Turisme CV, Calpe ha rebut una subvenció en 2018 de 21.159,14 euros a través del programa d’ajudes per a Entitats Locals, per a la dotació de nou mobiliari, tancaments, lluminàries i equipament general de l’oficina Tourist Info Calpe-Penyal.

A més, Turisme Comunitat Valenciana va intervenir, a través del programa Tourist Info, per a la retolació corporativa Tourist Info d’aquesta Oficina, amb una inversió directa de 1.939,63 euros.

El responsable de Turisme ha posat l’accent que, amb la Xarxa Tourist Info, “vertebrem turísticament la Comunitat Valenciana”, al mateix temps que ha reivindicat “el paper dels informadors de les Tourist Info, que són la primera línia de defensa del turisme i els veritables ambaixadors d’hospitalitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací