Torna el Mercat Ambulant de Roba de Vila-real després de la seua suspensió el dissabte

626

Actualitat Diària

Torna el Mercat Ambulant de Roba després de la seua suspensió el dissabte.

Aquest dimecres sí que ha tingut el vistiplau de 75 venedors que, en fase 2 de la desescalada, han instal·lat les seues parades la Ciutat Esportiva Municipal, un recinte tancat d’ús temporal fins que passe la crisi sanitària. L’espai permet més amplària entre les parades i un aforament controlat de fins a 1.125 persones, però te el hàndicap d’estar més allunyat del centre de la ciutat.

Les normes que cal complir estan molt clares segons l’Ajuntament: control de l’aforament, ús de gel hidroalcohòlic, ús obligatori de mascareta i prohibició de tocar el gènere sense guants.

“Els venedors estan molt contents perquè significa reobrir un espai cap a la nova normalitat on xicotetes empreses, autònoms i pimes poden reprendre la seua activitat” ha indicat el regidor d’Economia, Xus Madrigal, qui ha agraït la voluntat dels comerciants per a la reactivació dels mercats ambulants.

“El balanç que fem d’aquest primer dia de mercat ambulant a la Ciutat Esportiva Municipal és molt positiu perquè conjuga els interessos dels venedors amb els clients. Ens permet celebrar el mercat ambulant amb les mesures de seguretat establides per les autoritats sanitàries i, al mateix temps amb unes condicions de venda més rendibles per als comerciants” detalla Xus qui recorda que l’Ajuntament de Vila-real, després de la consulta a la Subdelegació del Govern, ha pogut flexibilitzar les condicions i adoptar mesures pròpies per a la celebració dels mercats de venda no sedentària.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací