El SIC de Benicàssim torna a funcionar amb l’horari habitual

606

L’ajuntament manté la cita prèvia telefònica encara que ja es poden realitzar tots els tràmits de forma presencial

Actualitat Diària

El Servei d’Informació Ciutadana de l’Ajuntament de Benicàssim ja ha restablit el seu horari habitual i es poden realitzar tots els tràmits de manera presencial.

Des del passat 18 de maig, el SIC va reprendre l’atenció presencial en horari de 8.00 a 14.00 hores i només s’admetien uns tràmits concrets com a empadronament a Benicàssim, canvi de domicili en el padró d’habitants, certificats d’empadronament, obtenció de signatura electrònica/digital, sol•licitud de llicència d’obra menor/declaració responsable d’obres i servei de finestreta única. Ara l’horari és de 8.00 A 17.00 hores i es poden realitzar tots els tràmits de manera presencial “però es manté la cita prèvia telefònica”, ha explicat la regidora d’Atenció Ciutadana, Elena Llobell. La cita prèvia es pot sol•licitar trucant al telèfon 964300962 en horari de 8.00 a 17.00 hores de dilluns a divendres.

Des de l’inici del servei d’informació ciutadana de manera presencial s’han establit totes les mesures de seguretat sanitària necessàries per a garantir que l’atenció al públic es realitze amb les millors condicions tant per a la ciutadania com per als treballadors municipals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací