Torna el 100% de l’aforament als estadis de fútbol a partir de l’1 d’octubre

547

Actualitat Diària

El Ministeri de Sanitat i les Comunitats Autònomes s’han reunit aquest matí en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut on han debatut sobre l’aforament en estadis a l’aire lliure i tancats. Les dues organitzacions han arribat a un acord per unanimitat, amb l’abstenció del País Basc, per a augmentar els aforaments en els actes multitudinaris, entre els quals inclouen els partits de la Lliga Professional de Futbol i l’ACB.

Així mateix, la recent mesura entra en vigor a partir del pròxim divendres 1 d’octubre, per la qual cosa el partit del diumenge del Vila-real C.F.-Betis es realitzarà amb el total de l’aforament de l’Estadi de la Ceràmica. Una bona notícia per als groguets que ja desitgen veure complet el seu estadi. També podran gaudir de l’aforament complet en el Castalia. Així doncs, els estadis a l’aire lliure rebran el 100% del seu públic però sempre amb l’ús de la màscara, l’entrada controlada i sense menjar. Mentrestant, en recintes interiors, com és el cas del bàsquet, l’assistència serà d’un màxim del 80%, garantint sempre una distància mínima de 1,5 metres.

La mesura serà vigent fins al 31 d’octubre quan avaluaran la situació i com ha funcionat l’aforament complet. A partir d’aquest dia podran flexibilitzar encara més o reduir l’aforament. Els assistents als esdeveniments seran preferiblement persones abonades i públic local, quant als entrenaments es realitzaran preferentment sense públic i, en tot cas, amb els límits d’aforament establerts.

Recorda, les mesures en els estadis continuen amb:

-Màscara obligatòria

-Higiene de mans

-No es permet la ingesta de menjar o beguda que no sigui aigua

-Control en l’entrada i sortida

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací