El PP renova les primeres 18 juntes locals de la província de Castelló

552

Actualitat Diària

El Partit Popular de la província de Castelló manté imparable el seu procés de canvi i avui s’ha tancat el termini per a la presentació d’avals per a la renovació de les 18 primeres juntes locals. Unes renovacions que, segons assenyala el secretari general del PP a nivell provincial, Salvador Aguilella, “la presentació d’una sola candidatura en totes les localitats, així com l’elecció de totes elles per unanimitat, és la millor mostra de la nostra fortalesa i de l’actual cohesió que existeix en el partit, una filosofia de treball que ha posat en marxa la nostra presidenta, Marta Barrachina”.

La llista de juntes renovades en aquesta primera tanda inclou a localitats tan importants com Borriana i Almassora, “i en tots dos casos, el candidat de cada municipi, Alejandro Clausell i María Tormo, respectivament; han rebut el suport de més del 85% dels avals presentats”, assenyala Aguilella, qui subratlla, a tall d’exemple, que Clausel “compta amb el suport de l’actual president, Juan Granell; i de l’últim alcalde popular que ha tingut la localitat, José Ramón Calpe”.

A més dels ja citats, també s’han renovat les juntes locals de Geldo, Sogorb. La Serratella. Serra d’Engarcerán, la Vall d’Alba, Atzeneta, l’Alcúdia de Veo, Torre d’En Besora, La Vall d’Uixó, Canet lo Roig, Traiguera, Salzadella, Xert, Alfondeguilla, la Llosa i Xilxes. I totes elles s’uneixen a Vila-real, la primera agrupació que va renovar la seva junta directiva. “La transició amb la qual s’està produint els canvis de presidents són una clara mostra de la fortalesa del nostre partit, així com de la cohesió existent entre tots nosaltres i la convicció que hem de treballar tots junts per a tornar a governar als ajuntament i en la Diputació”.

Aguilella explica que l’objectiu és “construir un PP que sigui al carrer, en contacte directe amb els ciutadans per a conèixer els seus problemes de primera mà i buscar-los solucions ràpides i eficaces”. En aquest sentit, Aguilella puntualitza que el PP “és un partit amb vocació de govern. Som l’única alternativa a les actuals polítiques dels governs socialcomunistas. Només el PP és capaç d’aportar idees i solucions que permetin garantir l’evolució dels nostres pobles i la contínua millora de la qualitat de vida de tots els nostres veïns”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací