La subedelegada de Govern visita els terrenys que Onda ha posat a la seua disposició per a la caserna de la Guàrdia Civil

1014

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda continua amb les reivindicacions per a la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil a la localitat. Així, la Subdelegada del Govern a Castelló, Soledad  Ten, ha visitat les instal·lacions que ara existeixen a la localitat i els terrenys que el consistori ha posat a la disposició del Govern. L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i l’alferes del lloc han acompanyat a la representant governamental i el primer edil ha indicat que, “a diferència de l’anterior subdelegat, hem comprovat que Ten té interès per solucionar aquesta situació, ja que en dos mesos hem mantingut una reunió a Castelló, una altra a Onda i ara s’ha desplaçat a visitar el terreny ‘in situ’ i comprovar en la situació que treballen els agents. No obstant açò, l’equip de govern d’Onda va a seguir reivindicant la construcció de la nova caserna de la Guàrdia Civil en el municipi perquè pensem que és un dret dels nostres veïns que els agents que han de vetlar per la seva seguretat treballen en les condicions òptimes i no com ho porten fent fins a dia d’avui, en unes instal·lacions indignes, que s’han quedat obsoletes i que per res compleixen amb la funció que haurien de complir, tal com hem pogut comprovar”.

Cal recordar que en aquesta legislatura l’alcalde ha reclamat en diverses ocasions al Govern de Rajoy la construcció d’aquestes noves instal·lacions, que ja compten amb un terreny cedit pel consistori, i que en el passat mes de maig es va arribar a reunir amb el director general de Guàrdia Civil, José Manuel Holgado, per a tractar aquest tema. “Hem arribat fins a les més altes instàncies de responsabilitat després d’insistir molt i de lluitar pels interessos de la nostra ciutadania. És per açò pel que no anem a parar la reivindicació i anem a seguir demandant la nova caserna”, ha comentat Huguet.

“Tinc clar que és el meu deure com a alcalde reivindicar allò que li pertany als onders. Per açò, anem a seguir sol·licitant el que ens correspon i li l’he explicat a la representant en la província a Castelló, que ha escoltat les reivindicacions onderes. A més, cal destacar que des de l’aquarterament d’Onda es dóna servei a una gran quantitat de pobles del nostre al voltant, que també precisen d’unes bones prestacions”, ha conclòs l’alcalde.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací