Santa Magdalena guadirà d’un taller de risoteràpia el proper dissabte de la mà de Afivina

809

El riure té beneficis tant físics com psicològics i socials per a les persones, que assisteixen a aquestes sessions

Actualitat Diària

Dissabte que ve, 25 de maig, AFIVINA, l’Associació de la Fibromiàlgia, Fátiga crònica i Reumatologia del Baix Maestrat, organitza a Santa Magdalena, un taller de risoteràpia, que serà impartit per Cristina Puig. El taller es desenvoluparà a partir de les 18h a l’Auditori Municipal de la localitat.

Amb motiu de la celebració, el 12 de maig, del Dia de la Fibromiàlgia, AFIVINA ha organitzat una sèrie de xarrades i tallers al llarg de tota la comarca i en el cas de Santa Magdalena, es celebrarà aquest taller de risoteràpia.

El riure té beneficis tant físics com psicològics i socials per a les persones, que assisteixen a aquestes sessions. Aquests tallers de risoteràpia estan concebuts per a la participació activa dels seus assistents i tenen com a objectiu relaxar l’organisme. De fet els principals beneficis físics del riure són, a més de relaxar l’organisme, afavorir al cor i al sistema circulatori, millora la funció respiratòria i augmenta l’oxigenació, afavoreix al sistema immunològic i té efecte analgèsic a causa de l’alliberament d´endorfines. A més, el riure i l’humor redueixen l’ansietat i l’estrés, alleugen els símptomes de la depressió i reforcen l’autoestima, entre altres beneficis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací