Suspenen els actes de la Nit de Sant Joan de Benicàssim per a evitar la propagació del Covid-19

681

Degut a que les característiques d’aquesta celebració no són compatibles amb les mesures de seguretat i distanciament social

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Benicàssim, en la mateixa línia que altres ajuntaments, ha anunciat la suspensió dels actes i activitats de la celebració de la Nit de Sant Joan en totes les platges del municipi. La decisió presa respon al fet que les característiques d’aquesta celebració no són compatibles amb les mesures de seguretat i distanciament social establides per les autoritats competents per a evitar la propagació del Covid-19.

L’alcaldessa, Susana Marqués, ha indicat que “des de la prudència i responsabilitat davant l’actual crisi sanitària i social, l’ajuntament ha de vetlar per la salut i seguretat de la ciutadania, i les celebracions que es duen a terme durant aquesta nit no permeten complir amb les normes de distanciament social i garantir la seguretat sanitària que requereix un moment com el que vivim”. La primer edil ha afegit que “des de l’ajuntament apel·lem a la responsabilitat de la ciutadania que ha sabut mantindre durant tota la pandèmia un comportament exemplar contribuint a la contenció i no propagació del virus”.

La nit del 23 de juny comptarà amb un reforç del dispositiu especial de la Policia Local i la Guàrdia Civil per a fer efectives les restriccions i vetlaran per evitar les aglomeracions o sopars de persones a la platja i que no es duga a terme l’encesa de fogueres, sent aquest un dels objectius que vigilaran les Forces de Seguretat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací