El castell de Peníscola torna a la activitat a partir de demà dijous

870

Per a preservar la salut dels treballadors i els usuaris s’han col·locat mampares protecció en els punts de venda d’entrades entre atres mesures

Actualitat Diària

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha informat que demà dijous es reobrirà al públic el Castell de Peníscola respectant els protocols elaborats per les autoritats sanitàries i fent complir les distàncies de seguretat i les restriccions d’aforament.

Per a preservar la salut dels treballadors i els usuaris s’han col·locat mampares protecció en els punts de venda d’entrades i s’ha activat un sistema de verificació a través de PDA perquè el personal que habilita l’accés no haja de tocar els tiquets. La mesura es millorarà en els pròxims dies amb la col·locació de torns d’accés.

A més s’ha situat gel hidroalcohòlic en 20 punts del castell perquè els visitants puguen llavar-se les mans en entrar en la fortalesa i durant el recorregut si han d’utilitzar baranes o un altre tipus d’agafadors.

Reapertura al públic castell Peníscola

Mentre la Comunitat Valenciana romanga en la fase II de la desescalada l’aforament màxim permés serà de 300 persones i si es confirma el passe a la fase III a partir del dilluns 15 de juny la xifra s’ampliarà fins a 450.

Ruth Sanz ha agraït “el treball realitzat per la direcció i les treballadores i treballadors del recinte perquè tot estiga disposat per a la reobertura del Castell de Peníscola, que és una de les principals joies de la nostra província”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací