La Biblioteca de Borriana organitza un taller culinari online sobre Harry Potter

872

Cal recordar que la Biblioteca Municipal de Borriana ha obert les portes per al préstec i la devolució de llibres amb cita prèvia

Actualitat Diària

La Biblioteca Municipal de Borriana oferirà divendres que ve, 12 de juny, a les 12 del matí en directe des del seu canal de Facebook, un taller culinari per a un públic comprés entre 7 i 14 anys.

En el taller ‘La Cuina d’Harry Potter’ l’equip de “Rebombori cultural” transportarà la població infantil, i no tan infanti, al màgic món de les receptes de dolços i pocions que trobem en el transcurs dels llibres de l’estimat Harry.

Posteriorment, com que es tenen els drets del vídeo, es podrà emetre quan es considere oportú. D’aquesta manera, segons ha assenyalat el regidor de Cultura, Vicent Granel, “ens assegurem que les receptes sempre estiguen a disposició dels nostres usuaris i que els inspiren les seues pròpies creacions, que volem que pugen a les nostres xarxes en vídeos breus, per poder compartir-los amb tots els seguidors de les nostres xarxes.

Granel ha destacat “el treball del personal bibliotecari en la posada en funcionament de la Biblioteca Municipal” i, també, de les iniciatives que s’han realitzat en les seues xarxes socials.

D’altra banda, cal recordar que la Biblioteca Municipal de Borriana ha obert les portes per al préstec i la devolució de llibres amb cita prèvia, des del passat dilluns 25 de maig. L’horari d’obertura per al públic és de 9.30h a 14h, i és necessari demanar cita prèvia als telèfons 964 033 961 i 691 674 171.

Les persones usuàries de la biblioteca han de concertar la cita prèvia a través dels telèfons i, si és possible, proporcionar el títol del llibre perquè estiga preparat en el moment que s’acudisca a la Biblioteca.

La Biblioteca Municipal de Borriana compta amb un catàleg en línia de tots els títols que té en: http://biblioteca-opac.burriana.es/jopac/controladorconopac?action=busquedaavanzada.

Marcat pel protocol bibliotecari, els usuaris no podran accedir a la col·lecció i serà el personal de la biblioteca qui proporcione els llibres que se sol·liciten. Així mateix, els llibres retornats passaran una quarantena de 14 dies. D’altra banda, tampoc es permet la lectura en sala, ni l’accés als ordinadors.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací