Suera inicia els treballs de desinfecció als carrers i zones comunitàries

600

Des de l’ajuntament s’està fent un control telefònic de l’estat dels veïns més majors del municipi

Actualitat Diària 

Com ja va Castellón Información ahir a la nit es feia oficial el primer positiu per coronavirus al poble de Suera.

La persona malalta, major de 70 anys amb patologies prèvies es troba ingressat a l’Hospital Provincial de La Plana i evoluciona favorablement i roman al centre.

No obstant això la casa de la vila ja s’havia emés un comunicat que informava que des dels Serveis Socials i també amb el personal de l’ajuntament s’està fent un especial seguiment dels veïns més majors del municipi.

Un protocol basat en telefonades diàries, repartiment de material de la Unitat de Respir i també la posada en marxa d’un servei de catering d’alguns bars del poble i de l’empresa que porta el menjador escolar.

Des d’aquest matí, tal com s’informava ahir nit han començat les labors de desinfecció d’espais públics i zones comunitàries de la localitat. L’oficial municipal ha sigut l’encarregat de dur a terme aquests treballs utilitzant per aquest propòsit una solució prou concentrada de lleixiu amb aigua.

Des de l’Ajuntament també s’ha informat que la Casa de la vila romandrà tancada per a l’atenció al públic presencial però es manté el servei d’atenció telefònic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací