La Llosa rep 394.493 euros del deute de la Generalitat i l’alcalde celebra que la “pressió ha tingut fruit”

708

Llopis lamenta que s’haja hagut d’arribar a aquest nivell de protesta “per a aconseguir una cosa que és justa” i afirma que es deuen encara 241.628 euros

Actualitat Diària

La Generalitat Valenciana ha pagat a l’Ajuntament de La Llosa part del deute que mantenia amb el municipi. La setmana passada l’Ajuntament va anunciar el tancament dels serveis municipals ja que no els podia continuar pagant per un deute del Consell de 688.000 euros. El mateix dia de l’anunci del tancament la Generalitat va pagar poc més de 34.000. Hui l’Ajuntament ha percebut 394.493,16 euros. El deute de la Generalitat amb el municipi encara és de 241.628,62. L’alcalde de La Llosa, Ximo Llopis, ha lamentat que s’haja hagut d’arribar a aquest nivell de protesta “per a aconseguir una cosa que és justa, i és que l’administració complisca amb els terminis de pagament establits. Si no ens paguen dins del termini i en la forma escaient perjudiquen a tots i cadascun dels veïns perquè, al cap i a la fi, l’Ajuntament presta serveis socials, educatius o proporciona ocupació”.

L’alcalde ha mostrat la seua confiança que en els pròxims dies la Generalitat Valenciana pague tot el que deu i així el municipi recupere la normalitat econòmica.

Cal recordar que alguns dels deutes tenien més de 2 anys d’antiguitat, fet que llastra l’economia municipal que, des de fa diverses legislatures, es regeix pel rigor pressupostari, el deute 0 i la baixada d’impostos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací