Serveis Públics Vila-real neteja i condiciona cunetes, barrancs, camins rurals i solars municipals del terme

33 operaris i tres capatassos han treballat des del 28 d'agost al 27 de setembre en diverses tasques gràcies a la subvenció del SEPE

1352

33 operaris i tres capatassos han treballat des del 28 d’agost al 27 de setembre en diverses tasques gràcies a la subvenció del SEPE

Actualitat Diària

La Regidoria de Serveis Públics de Vila-real (SPV) treballa, des del passat mes d’agost en la neteja i condicionament de cunetes, barrancs, camins rurals i solars municipals del terme municipal.

Gràcies a la una subvenció del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que cofinança el programa amb 108.617,50 euros i que gestiona la Regidoria d’Economia, un total de 33 operaris i tres capatassos han treballat des del 28 d’agost al 27 de setembre en diverses tasques coordinades per l’àrea de Serveis Públics.

Així mateix, des del 28 de setembre fins al 27 d’octubre una nova tanda de 33 operaris i tres capatassos s’encarreguen de continuar les tasques iniciades pels seus companys, centrades en la posada a punt de terrenys municipals i vials situats prop del nucli urbà i als afores, però que són transitats diàriament pels veïns.

A les tasques ja realitzades en les últimes setmanes sota la coordinació i supervisió del departament que dirigeix Francisco Valverde, se sumen les intervencions més recents, com la neteja de cunetes en els vials d’accés a la ciutat des de Castelló, així com en l’accés i eixida cap a València i en l’accés per la carretera d’Onda.

Així mateix, després de les pluges registrades en el mes de setembre, amb un episodi puntual de forta intensitat, s’han repassat els encreuaments del barranc de Ràtils amb diversos camins rurals per a deixar-los preparats davant la possibilitat de noves precipitacions.

D’altra banda, s’han netejat altres barrancs, com el Mundo, i el que queda del Barranquet entre el jardí de Jaume I i els ulls del pont pel qual transcorre la via del tren a l’avinguda d’Europa. A més, els operaris han realitzat diverses actuacions de neteja en solars municipals per a garantir la salubritat i seguretat.

L’edil de Serveis Públics, Francisco Valverde, s’ha mostrat satisfet pel treball que realitzen els operaris i assegura que “ens són de gran ajuda en un període de l’any en el qual la seua intervenció resulta crucial per a deixar a punt diferents espais de la nostra ciutat”. L’objectiu que ens hem marcat, a través del pla Vila-real+neta, de fer de Vila-real una ciutat de primera també en neteja, afecta a tots els àmbits i els nostres camins i solars públics no poden quedar al marge”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací