Set locals de Castelló reben distintius de Royal Bliss

348

Aquests restaurants estan situats a Alacant (26), València (23) i Castelló (7)

Actualitat Diària

Royal Bliss, la gamma de mixers premium, ha entregat els distintius ‘Restaurant Recomanat Guia Michelín 2023’ a 56 establiments de la Comunitat Valenciana en un esdeveniment exclusiu celebrat en el Museu Marítim de Barcelona, amb el qual ha volgut mostrar el seu suport a l’alta gastronomia. Entre ells set corresponen a la província de Castelló. És el cas de Alessandro Maio (Castelló de la Plana), Le Vin Rouge Maîte Cavista (Orpesa), La Pineda (Alcossebre), Taverna del Port (Grau de Castelló), Izakaya Taverna (Castelló de la Plana), El Fanal (Altura) i Rubén Miralles (Vinaròs).

Per primera vegada, els Restaurants Recomanats en la Guia MICHELIN recullen aquest reconeixement en un esdeveniment públic, que ha comptat amb la participació de Carme Ruscadella, xef i divulgadora gastronòmica; Luis Valls, xef del restaurant El Poblet (València); Irene Gutiérrez, xef del restaurant SUMAQ (Palma); Miguel Pereda, Director Comercial de Michelin Experiences Espanya i Portugal; i Miguel Mula, Director de Desenvolupament de Negoci de Coca-Cola Europacific Partners.

Els 56 restaurants valencians, al costat de la resta de 191 que han rebut els seus distintius a Barcelona, s’uneixen als 483 que han rebut aquesta distinció en els esdeveniments celebrats a Màlaga, Madrid i la Corunya, procedents d’altres regions.

“La marca Royal Bliss porta vinculada a la Guia MICHELIN des de fa molts anys, aquesta vegada fent possible el lliurament de la Plaques de Restaurants Recomanats Michelin 2023, la distinció amb major cobertura territorial. La Placa Michelin és sens dubte un símbol tangible que identifica als restaurants a peu de carrer i la distinció del qual reconeix una cuina de qualitat de la mà d’un xef. Representeu a aqueixos restaurants als quals ens agrada anar amb freqüència a gaudir de la vostra cuina”, ha assenyalat Miguel Pereda, director Comercial Michelin Experiences Espanya i Portugal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací