Serveis Socials de Borriana orienta a les famílies sobre com educar en positiu

331

El curs està dirigit a mares i pares interessats a potenciar el seu paper com a transmissors de valors

Actualitat Diària

L’àrea municipal de Serveis Socials de l’Ajuntament de Borriana a través de la fundació FAD ha organitzat un curs amb el títol “En família i en el món”, dirigit a mares i pares interessats a potenciar el seu paper com a transmissors de valors de participació social, i a conèixer la disciplina o l’educació en positiu per a aconseguir una millor criança de les filles i els fills.

Les sessions gratuïtes de tallers grupals, dinamitzades per personal especialitzat i amb experiència, és realitzaran de vesprada per a facilitar-ne la participació. Així, les quatre jornades formatives és realitzaran el dilluns 8, 15, 22 i 29 de maig de 17.15h a 19.15h, al nou edifici de Serveis Socials situat en l’antic ambulatori (carrer València, 29). En cas de necessitat s’habilitarà un espai de cura de fills i filles de les persones participants.

L’objectiu és millorar la capacitació de pares, mares i mediadores en els processos d’ensenyament i aprenentatge orientats al desenvolupament de valors socials. Per a formar part d’aquests tallers grupals que ofereixen els  serveis socials municipals de Borriana s’ha de realitzar prèviament la inscripció.

Aquesta acció s’emmarca en l’objectiu de contribuir al desenvolupament de la ciutadania a través de dinàmiques grupals que fomenten la formació de famílies, mares, pares i familiars, sobre temàtiques de desenvolupament sostenible i educació en positiu.

El projecte espera arribar a les famílies amb la finalitat d’afavorir que els missatges educatius que els fills i filles reben a l’escola i en la família siguen coherents.

S’espera que, en finalitzar, els participants siguen conscients que les seues decisions afecten no sols les pròpies vides i les dels seus fills, sinó també les de les altres persones, fins i tot desconegudes i llunyanes, i que, en les seues famílies i en la comunitat, és essencial fomentar la participació en propostes de canvi per a aconseguir un món més just i equitatiu.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací