Serralvo respón a Compromís i assegura que “prefereixen fer una mala oposició que gobernar amb nosaltres”

846

El portaveu de l’equip de govern de sentència que “per a ells, el primer són ells, i després ja Vila-real”

Actualitat Diària

Davant les manifestacions de la portaveu de Compromís, Maria Fajardo, el portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, li recorda que “el deute actual l’ha provocat la ruïna d’endeutament, il·legalitats urbanístiques que va deixar el PP i que Compromís coneix perfectament”. “Per això no han volgut governar amb nosaltres, perquè prefereixen fer mala oposició a assumir la veritat i treballar per a solucionar els problemes de la ciutat Vila- real, per a ells és ‘Compromís, primer. Vila-real, després”.

“Si, com diuen, el deute és de Benlloch, per què fins l’any passat han votat tots els pressupostos a favor i la petició dels préstecs per a pagar sentències urbanístiques i han estat part del govern durant 8 anys? L’únic pressupost que han votat en contra va ser el de desembre passat i precisament és el que redueix l’endeutament i no es va sol·licitar cap crèdit ni tan sols per a pagar les il·legalitats de l’urbanisme del PP, com hem fet amb els 500.000 € que abonarem en breu i amb recursos propis per responsabilitat”, recorda Serralvo. “Portem 9 anys pagant un préstec de 20 milions que va fer el PP i més de 27 milions en sentències urbanístiques derivades del empastre urbanístic del Partit Popular. Compromís això ho sap perfectament. O li ha entrat amnèsia sobtada o desconeixement de la realitat. No sabem quin de les dues coses és pitjor”, agrega.

“Aquest govern continuarà sent responsable i garantirà l’equilibri dels comptes públics, com ha fet des de 2011”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací