Serralvo lamenta que Compromís “no denunciarà res quan era soci de Govern i que ara haja perdut el nord”

602

Actualitat Diària

El portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, ha lamentat la “mala fe” o “ignorància” del portaveu adjunt de Compromís, Santi Cortells, en posar en dubte les conseqüències que la liberalització de l’AP7 tindrà sobre les arques municipals, amb un minvament d’ingressos prevista de 180.000 euros a l’any. “Ha tingut el despatx a dos metres de les oficines de Recaptació i ha sigut incapaç d’interessar-se mai pels ingressos de l’Ajuntament. Si ho haguera fet, fins i tot ara, no hauria tardat ni un segon a disposar de les dades: 1,8 milions d’euros recaptats per l’IBI de l’autopista des de 2009”, assenyala Serralvo.

La quantitat concreta de recaptació per aquest concepte durant aquesta dècada ascendeix a 1.821.580,69 euros, amb un ingrés anual al voltant de 180.000 euros (181.601 en 2009; 183.000 en 2010 i 182.000 euros des de 2011). “Si Cortells no sabia això, que forma part dels vuit pressupostos municipals que s’han elaborat i aprovat per Compromís en els últims anys, caldrà preguntar-se a què s’ha dedicat. Serà a tocar la guitarra, perquè el que és a mirar-se els pressupostos que després aprovava sense obrir mai la boca en contra, és clar que no”, argumenta el portaveu municipal.

“És evident per què no van voler assumir responsabilitats i seguir format part de l’equip de govern: per la seua incapacitat per a gestionar la ciutat i acostar el muscle per a ajudar a Vila-real a tirar endavant. Aquest no és el Compromís amb el qual vam començar a construir el canvi a Vila-real, treballant braç a braç per a fer front als empastres i l’herència del PP”, lamenta Serralvo. “Cortells coneix perfectament la situació econòmica, ha format part del govern local i mai, mai, ha obert la boca en les juntes de coordinació ni el seu partit en les juntes de govern per a manifestar un desacord en res. Que ara faça aquestes declaracions només demostra una tremenda ignorància o mala fe. Estàvem acostumats a les mentides de Folgado, però sembla que ens haurem d’acostumar també a les mentides de Cortells, que diu actuar com a portaveu i en representació de tot el seu partit”, conclou Serralvo.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací