Nules suspén actes de les festes patronals per no comptar amb pressupost suficient

716

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Nules ha signat un acord amb la Cooperativa Agrícola sant Josep de Nules mitjançant el qual aquesta entitat local patrocinarà per primera vegada la totalitat dels premis que s’atorguen en la Desfilada de Disfresses que tindrà lloc dijous 22 d’agost i que s’emmarca en la programació de les festes patronals de Sant Bartomeu.

Així doncs, aquest acord ha estat subscrit per l’alcalde de Nules, David García, i per la presidenta de la Cooperativa, Marisol Ballester i el seu director, Fernando Peris.

Davant açò, l’alcalde de la localitat, David García, comenta que “l’Ajuntament de Nules ha tingut que eliminar alguns dels actes programats per a les festes de Sant Roc i de les festes patronals en honor a Sant Bartomeu, que se celebraran del 17 al 25 d’agost, al no poder contar amb la totalitat dels diners pressupostats per a festes, per aquest motiu hem tingut que buscar patrocinadors externs per a alguns actes com a aquest en el que l’ajuntament patrocinava els premis que es donen a les penyes consistents en formatges, embotit o pernil”.

Per altra banda, l’Ajuntament de Nules ha previst un any més posar en marxa un servei gratuït de bus urbà per als dies de les festes patronals. Aquest servei pretén facilitar el desplaçament a tots els veïns i les veïnes que es troben tant a les platges de Nules com a Mascarell, així hi haurà autobusos des de la nit de dissabte 17 d’agost fins al diumenge 25 d’agost en horari de 2.00, 4.00 i 7.00 hores que eixiran de la parada del Jardí Botànic.

A més, també hi haurà tarifes especials per a l’aparcament subterrani i s’ha establit una tarifa plana per a tota la setmana de festes patronals per un import de 5 euros i un altra per a un sol dia de festes per 2 euros.

L’alcalde de Nules, David García, ha volgut remarcar la gran acceptació d’aquesta iniciativa, “de fet de seguida s’ha esgotat els abonaments. El que volem és aprofitar el funcionament de l’aparcament subterrani per a facilitar la regulació del trànsit en aquest dies i a més donar un servei a la ciutadania”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací