Bou participa en la inauguració del FòrumConnecta Labora a Càlig com a representant de Santa Magdalena

1033

Més de 700 persones estan participant en tallers sobre videocurrículum, com afrontar una entrevista de treball i ‘masterclass’ sobre competències professionals

Actualitat Diària

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, al costat d’alcaldes, alcaldesses i regidors i regidores del pacte territorial de Maestrat Litoral ha assistit aquest matí a la inauguració, a Càlig, del fòrumConnecta Labora, que organitza el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora. Enric Nomdedéu, Secretari Autonòmic d’Ocupació ha sigut l’encarregat d’obrir aquest fòrum en el qual estan participant unes 700 persones.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació, Labora, presenta en aquest esdeveniment ofertes de treball i tallers pràctics per a la cerca d’ocupació a Càlig.

Sergio Bou FòrumConnecta Labora a CàligAquest fòrum, emmarcat en la iniciativa #ConnectaLABORA, s’està realitzant en el centre cultural de Càlig i les persones inscrites estan participant en tallers sobre videocurrículum, com afrontar una entrevista de treball, masterclass sobre competències professionals, marca personal, TIC, etc.

A més, 17 empreses estan realitzant entrevistes en el FòrumConnecta Labora, que permet que les persones assistents puguen presentar les seues candidatures a diverses empreses en el mateix dia.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, destaca la “importància d’un esdeveniment d’aquestes característiques, que a més d’oferir diferents eines per a la cerca d’ocupació permet establir contacte a les persones que busquen treball, amb les diferents empreses instal•lades en la nostra zona”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací