Els veïns i veïnes de Borriana no hauran de canviar els seus vehicles a l’altre costat del carrer l’1 d’abril

689

S’elimina l’alternança d’aparcament mensual de tots els carrers on està instaurat el sistema mentre dure l’emergència sanitària del Covid-19

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Borriana ha decidit eliminar en el municipi l’alternança d’aparcament mensual quan canvia el mes, de tots els carrers on està instaurat el sistema pel qual els vehicles s’estacionen en una vorera o en l’altra en funció del mes.

Per tant, el pròxim dia 1 d’abril, els veïns i veïnes que tinguen aparcats els seus cotxes en vies amb l’estacionament en alternança mensual, no han de realitzar el canvi a l’altre costat.

Aquesta mesura, estarà en vigor mentre dure l’emergència sanitària del Covid-19, per a evitar que les persones hagen d’eixir obligatòriament dels seus domicilis per a fer els canvis d’estacionament i previndre possibles conseqüències.

Durant els pròxims dies, operaris de Via Pública procediran a tapar les senyals d’alternança dels carrers, i també es comunicarà la iniciativa a través de diversos mitjans perquè la ciutadania n’estiga informada.

Quan es torne a restaurar als carrers de Borriana el sistema d’aparcament d’alternança mensual, s’avisarà prèviament a la ciutadania.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací