Transició Ecològica manté les tasques de prevenció d’incendis forestals i les adapta als requisits de precaució del COVID-19

633

Actualitat Diària

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica manté les tasques de prevenció d’incendis forestals i adapta el servici de vigilància als requisits de precaució marcat per les autoritats davant el COVID-19.

En les unitats formades per dos components, amb la finalitat que només hi haguera un per vehicle, s’ha augmentat la dotació de vehicles en alguns casos, per permetre el compliment del personal amb el treball. Això implica un increment dels vehicles i unitats en funcionament.

Tots treballadors i treballadores del servici de vigilància han rebut formació específica sobre les mesures de precaució per garantir la seguretat de tot el personal així com de les persones a les quals hagen d’informar.

Responsables de coordinació es mantenen en permanent contacte amb els recursos reduint al mínim imprescindible les visites personalitzades però utilitzant els mitjans tecnològics de comunicació de que disposen.

La prevenció d’incendis forestals és fonamental davant situacions d’alarma en tant que qualsevol emergència adicional pot suposar un risc afegit.

La Conselleria agraix el comportament responsable dels ciutadans que no cremen restes vegetals tal i com estableix la suspensió de totes les autoritzacions de cremes de marges i restolls agrícoles ordenada per la direcció general de prevenció d’incendis forestals i que es va publicar el passat 16 de març al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací