SEAT i CUPRA arriben al Saló de l’Automòbil de Ginebra amb una onada de vehicles nous

693

Actualitat Diària

El Saló de l’Automòbil de Ginebra reunirà una bona mostra dels nous vehicles que arribaran en els pròxims mesos, de les marques SEAT i CUPRA. Així, es presentarà a nivell mundial el CUPRA Formentor, el primer model desenvolupat exclusivament per a la nova marca esportiva, i també debutarà en públic el nou CUPRA León.

A més, SEAT mostrarà al públic el nou León amb tota la seua gamma de motors, inclosa la versió microhíbrida o Mild-Hybrid, l’híbrid endollable PHEV, i la versió de Gas Natural Comprimit. També es mostrarà per primera vegada el nou acabat FR en el SEAT Tarraco.

“El Saló de l’Automòbil de Ginebra serà una de les primeres oportunitats que té el públic de veure la nova ofensiva de les nostres marques per a 2020: SEAT León, SEAT Tarraco FR, CUPRA León i CUPRA Formentor, tots disponibles amb una versió híbrida endollable”, afirma Wayne Griffiths, vicepresident executiu de Vendes i Màrqueting de SEAT i conseller delegat de CUPRA. “Estem donant resposta a les demandes del mercat amb una gamma de vehicles d’altes prestacions, eficients, connectats i assegurances, amb el qual abastar totes les necessitats de cada tipus de client i, al mateix temps, aconseguir el nostre propòsit de reduir l’impacte sobre el medi ambient”.
D’altra banda, l’empresa aprofitarà la cita internacional per a presentar les seues últimes novetats en matèria de mobilitat urbana, previstes inicialment per al Mobile World Congress, inclòs l’estrena mundial de la primera moto de SEAT, el eScooter.

Nou SEAT León, tot un referent

El nou SEAT Lleó arriba al Saló de l’Automòbil de Ginebra amb la seua gamma de motors al complet, on són novetat les diverses alternatives que el model ofereix enfront dels combustibles tradicionals. Així, i per primera vegada, el nou SEAT Lleó es presentarà en les seues versions Mild-Hybrid o microhíbrido (eTSI), híbrid endollable PHEV (eHYBRID) i GNC (TGI).

GNC (TGI)

El nou SEAT Lleó es presentarà amb la seua versió de Gas Natural Comprimit (GNC) que munta el motor 1.5 TGI de 130 CV (96 kW) de potència. Aquesta versió integra tres depòsits de GNC amb una capacitat neta total de 17,3 kg, que atorguen al nou SEAT Lleó TGI una autonomia de fins a 440 km sense necessitat de repostar. Quan els depòsits de GNC es queden sense combustible, el motor passa automàticament a funcionar amb el depòsit auxiliar de gasolina.

El nou SEAT Lleó TGI és el primer vehicle de la gamma de GNC de la marca que inclou el quadre de comandaments Digital Cockpit, que presenta el funcionament del sistema híbrid de gas natural i gasolina d’una forma més clara.

A més, compta amb el selector de maneres de conducció SEAT Drive Profile, que permet ara adaptar la conducció segons les necessitats de cada moment. Hi ha quatre maneres disponibles: Eco, Normal, Sport i Individual, que aporten un major atractiu al nou SEAT Lleó TGI.

I com que SEAT amplia l’ús de l’electrificació, el Lleó de quarta generació també inclou un avançat grup motopropulsor híbrid endollable PHEV. Combina un motor de gasolina TSI amb un motor elèctric, una configuració que genera 204 CV de potència conjunta (150 kW). Disposa d’una bateria d’ions de liti de 13 kWh que li aporta una autonomia de fins a 60 km en modalitat només elèctrica, ideal especialment en els desplaçaments diaris per a augmentar l’eficiència i circular per les vies urbanes en les quals és més estricta la normativa de qualitat de l’aire.

El nou SEAT Lleó també inclou tecnologia de micro hibridació o Mild-Hybrid (eTSI), que permet que el compacte oferisca nivells d’eficiència encara més alts. El sistema, que està disponible amb el motor 1.0 TSI de 110 CV (81 kW) i el motor 1.5 TSI de 150 CV (110 kW), associats exclusivament a una caixa del canvi automàtica DSG ‘shift-by-wire’, que combina la tecnologia Mild-Hybrid de 48 V amb el motor de combustió.

SEAT Tarraco FR, encara més atractiu

El Tarraco, el SUV de major grandària de la gamma SEAT, ofereix ara l’esperat acabat FR, que augmenta el seu atractiu amb una sèrie de millores a nivell exterior i interior.

En l’exterior, el Tarraco incorpora una graella específica, paracolps en el color de la carrosseria, llandes de disseny específic, motlures dels passos de roda en negre, igual que les barres de sostre, i retrovisors pintats en Cosmo Ramat. En la part posterior, l’aspecte del Tarraco destaca per un nou aleró específic, un difusor posterior exclusiu, i el nou logo FR, presentat en la porta gran del maleter.
L’estètica del Tarraco FR queda emfatitzada per la nova pintura Merlot Xarxa exclusiva i les llandes d’aliatge FR de 51 cm (20”) opcionals [de sèrie, munta llandes d’aliatge també específiques FR de 48 cm (19”)].

A l’interior, el Tarraco FR es diferencia per un nou volant esportiu amb el nou logo FR, seients esportius de tipus bucket amb reglatge elèctric i funció memòria, i pedals d’alumini, entre altres detalls.

El SEAT Tarraco compta a més amb una suspensió esportiva que garanteix una gran precisió i la conducció esportiva pròpia d’un vehicle amb aquest distintiu, i que li fan tindre personalitat pròpia sobre els altres acabats disponibles (Style i Xcellence).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací