L’aeroport de Castelló presenta el seu full de ruta per a 2020 a les agències de viatges i proveïdors turístics

710

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha presentat la seua oferta de rutes davant un centenar de representants d’agències de viatges i proveïdors turístics majoristes, en el marc de la jornada ‘Travel Meeting’ organitzada en la capital de la Plana per l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatges (Aevav) en col·laboració amb la Confederació Espanyola d’Agències de Viatges (CEAV).

El director general de Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha exposat davant les empreses participants la programació de vols regulars de l’aeroport de Castelló per a aquest 2020, “que s’ha reforçat substancialment respecte a l’any anterior, en incrementar-se l’oferta de destinacions i el nombre de freqüències”.

En aquest sentit, Bernat ha detallat que l’aeroport opera en l’actualitat una ruta a Londres-Stansted (Ryanair), una altra a Londres-Luton (Wizz Air) i una a Bucarest (Wizz Air).

Dilluns que ve 2 de març, es reprén la connexió a Budapest i el dia 30 del mateix mes s’inaugura la ruta a Viena, totes dues operades per Wizz Air.

A l’abril entra en funcionament la nova connexió a Marsella (Volotea) i es reforcen les de Londres-Stansted i Bucarest, que passen de dues a tres vols setmanals.

Al juny es reprén la ruta a Katowice (Wizz Air) i al juliol s’activa una segona connexió a Bucarest operada per Blue Air.

“A través d’aquesta presentació hem traslladat al sector informació actualitzada i detallada sobre els vols de l’aeroport, a fi de promoure la comercialització de viatges i estades vacacionals vinculades a les rutes que operem”, ha assenyalat el director general de Aerocas.

D’altra banda, Joan Serafí Bernat ha informat les agències i proveïdors turístics sobre els avantatges que ofereix l’aeroport, com són l’agilitat de les operacions, la rapidesa i senzillesa de la facturació i embarque, l’aparcament gratuït per als usuaris o el servei de transport adaptat a l’horari dels vols.

Bernat ha destacat que les agències de viatges constitueixen un “aliat estratègic” per a l’aeroport “per la qual cosa és important que coneguen de primera mà les possibilitats que ofereix la infraestructura”.

El director general ha agraït la invitació formulada per Aevav i CEAV per a participar en la jornada de treball i ha destacat l’estreta relació que manté l’aeroport amb el sector. Cal recordar que Aevav va premiar en 2019 a l’aeroport de Castelló per la seua col·laboració amb les agències de viatges de la Comunitat Valenciana.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací