Les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen fins al 15 de març amb menús especials a Morella i Els Ports

757

Actualitat Diària

Morella està preparada per a viure un cap de setmana intens amb la celebració del Carnestoltes 2020 el dissabte 29 de febrer. A més, les XVII Jornades de la trufa continuen amb els menús especials als diferents restaurants i altres activitats com el showcooking de la Taverna del Forn el divendres a la Llotja de l’ajuntament.

Cal destacar que el Carnestoltes a Morella és una festa per a tots els públics amb les desfilades de disfresses infantil i sénior durant la vesprada del dissabte, així com l’actuació de l’orquestra Kondor a l’Espai Firal fins a la matinada. Així, la regidora de Joventut i Infància, Judit García, ha destacat que “Carnestoltes és una festa molt participativa on les desfilades de disfresses són les activitats centrals del cap de setmana”. Així, l’edil ha explicat que “després de l’èxit de l’actuació musical dels anys anteriors, hem volgut continuar i repetir amb una orquestra a l’Espai Firal”. Judit també ha comentat que “en finalitzar la desfilada infantil, hi haurà xocolatada i inflables per als xiquets i xiquetes”. Finalment, ha volgut “animar a morellanes, morellans i visitants en participar en el Carnestoltes 2020 que serà una gran festa amb molt d’ambient al carrer”.

XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports

Les XVII Jornades de la trufa Morella-Els Ports continuen fins al 15 de març amb menús especials en els diferents establiments de la comarca. Així, el divendres 28 de febrer tindrà lloc el showcooking de la Taverna del Forn, restaurant de Vilafranca, a la Llotja de l’ajuntament de Morella a les 20.00 hores.

Cal recordar que en aquestes jornades gastronòmiques participen l’Hotel Restaurante Cardenal Ram, Casa Roque, Daluán, La Fonda, La Fonda Morenao, Pizzería Lola, El Mesón del Pastor i Vinatea de Morella, L’Escudella i La Taverna del Forn de Vilafranca i El Faixer de Cinctorres. D’aquesta manera, és temps de degustar els productes que ofereix la nostra terra amb la trufa, el diamant negre dels Ports, com a ingredient estrella dels diferents plats.

Programació del cap de setmana

Morella presenta un cap de setmana de molta activitat amb les XVII Jornades de la Trufa Morella-Els Ports, Carnestoltes 2020, així com activitats esportives i culturals.

El divendres 28 de febrer tindrà lloc el showcooking de La Taverna del Forn a la Llotja de l’ajuntament a les 20.00 hores. El dissabte és el dia amb més activitat i comença amb classes de ioga a les 10.00 hores al Centre Jove i a les 16.00 hores al Centre Lúdic i Esportiu Jaume I. A més, a les 12.00 hores, la Sala del Justícia acollirà la presentació del Pla Director de l’Aqüeducte de Morella.

La vesprada del dissabte està centrada en Carnestoltes. Així, a les 16.00 hores eixirà la desfilada de disfresses infantil des de la plaça Colom  i acabarà amb inflables i xocolatada a l’Espai Firal. A les 20.00 hores tindrà lloc la desfilada sénior des de Sant Miquel. Finalment, l’orquestra Kondor actuarà a l’Espai Firal per a posar punt final a aquesta jornada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací