Prop de 300 persones participen en la XV trobada de Puntaires de Santa Magdalena

806

Els festers van ser els encarregats d’entregar obsequis als participants de la reunió, així com un detall a Vicenta Bretó

Actualitat Diària

Santa Magdalena de Polpís acollia ahir diumenge, 8 de setembre, la XV Trobada de Puntaires organitzada per l’Associació Local de Puntaires en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Prop de 300 persones, vingudes d’un total de 25 poblacions, tant de la Comunitat Valenciana com de Catalunya, són les que van participar  en la quinzena edició d’aquesta trobada, que es va desenvolupar en la plaça Espanya del municipi.

El programa d’actes s’iniciava amb la recepció i situació de tots els participants, així com el posterior esmorzar. Al migdia, l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou i la corporació municipal, acompanyats de les Festeres i Festers 2019, visitaven l’exposició de treballs del col·lectiu local en La Capella. Una mostra en la qual es recollien diferents tècniques i labors, fetes per les puntaires de la localitat. 

Finalitzada la visita, les Festeres i Festers van ser els encarregats d’entregar diferents obsequis als participants de la reunió, així com un detall a Vicenta Bretó, membre del col·lectiu local de major edat, que encara segueix en actiu.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, tancava l’acte, convidant a totes les persones que “han participat en aquesta trobada a gaudir de la nostra localitat i la seua hospitalitat, així com de tot el nostre patrimoni”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací