L’Ajuntament de Santa Magdalena posa a punt els camins rurals de la localitat

680

S’ha sol•licitat també la millora de la majoria de camins de terra que com a conseqüència del temporal de pluja han sigut arrasats

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Santa Magdalena, gràcies a la maquinària de la Diputació de Castelló, ha començat aquesta setmana els treballs de desbrossament d’alguns dels camins del terme municipal. Segons ha detallat l’alcalde de la localitat, Sergio Bou, “les màquines estan treballant en el desbrossament del camí que va a La Salzadella, així com tots els camins de terra, per damunt de l’autopista AP-7, que limiten amb els municipis de Peníscola i Alcalà de Xivert”.

neteja Santa Masgdalena

D’altra banda, l’alcalde de Santa Magdalena, anuncia que s’ha sol•licitat, també a la Diputació de Castelló, “la millora de la majoria de camins de terra de la localitat, que de nou i tal com ha constatat el regidor d’Agricultura, com a conseqüència del temporal de pluja, han sigut pràcticament arrasats”. Està previst que, en els pròxims dies i una vegada acaben els treballs que havien quedat suspesos, per no ser essencials, es faran aquests treballs de millora dels camins.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací